Accident aviatic în Spania. Patru morți, după ce două avioane s-au ciocnit în aer

Două avioane ultra-uşoare, de mici dimensiuni, au intrat în coliziune, duminică, în apropierea unui aerodrom, în nord-estul Spaniei, iar patru persoane au murit, anunţă autorităţile regionale, relatează stiripesurse. Pompieri au...

Două avioane ultra-uşoare, de mici dimensiuni, au intrat în coliziune, duminică, în apropierea unui aerodrom, în nord-estul Spaniei, iar patru persoane au murit, anunţă autorităţile regionale, relatează stiripesurse.

Pompieri au găsit un avion de mici dimensiuni în flăcări, într-o zonă împădurită, în apropiere de aerodromul Moia, la nord de Barcelona, după ce au fost alertaţi de către un martor care a văzut un avion de mici dimensiuni pierzând altitudine şi prăbuşindu-se, anunţă Guvernul regional din Catalonia.

„După stingerea incendiului, pompierii au găsit două corpuri fără viaţă în interiorului avionului”, anunţă Guvernul local.

Câteva ore mai târziu, pompierii au găsit al doilea avion de mici dimensiuni care s-a prăbuşit, la bordul căruia se aflau tot două persoane, la aproximativ 300 de metri distanţă de primul.

Autorităţile, care au deschis o anchetă, cred că cele două aeronave au intrat în coliziune în zbor.

 

 

 

Accident aviatic, Spania

In this article