A ajuns pe mâna polițiștilor după ce a sustras telefonul unei persoane în stradă

Un bărbat de 28 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de comiterea unui jaf stradal. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Centru...

Un bărbat de 28 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de comiterea unui jaf stradal.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Centru au fost sesizați precum că pe str. Veronica Micle din capitală, un tânăr a fost deposedat în mod deschis de telefonul mobil. La fața locului, victima de 30 de ani a comunicat că o persoană s-a apropiat de el și aplicând violența prin lovituri cu pumnii peste diferite părți ale corpului, în mod deschis i-a sustras telefonul mobil, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Prejudiciul cauzat a fost estimat de către partea vătămată la 7 000 de lei.

Urmare a măsurilor operativ-investigative întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală ai IP Centru, suspectul a fost identificat și reținut. În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vina. Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt și circulația ilegală a drogurilor.

Bărbatul este cercetat penal pentru jaf, iar pentru fapta comisă el riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

In this article