La cele 100 de zile de activitate în calitate de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu se laudă că și-a numit oamenii în funcții de conducere

La cele 100 de zile de activitate în calitate de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu se laudă că și-a numit oamenii în funcții de conducere. Șeful statului...

La cele 100 de zile de activitate în calitate de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu se laudă că și-a numit oamenii în funcții de conducere.

Șeful statului a publicat un raport, în care a enumerat reușitele sale, iar printre acestea se regăsește și numirea lui Vasile Popa în funcția de șef al Sericului de Protecție și Pază de Stat (SPPS).

Vasile Popa, fostul bodyguard al lui Vlad Filat, a început să o slujească pe Maia Sandu după ce Filat a fost arestat. Presa de nenumărate ori a întrebat-o pe Sandu din ce bani îl plătește pe Popa, iar aceasta spunea că bodyguardul său face voluntariat.

Imediat după ce a fost investită în funcția de președinte, Maia Sandu a demis conducerea SPPS și l-a numit în această funcție pe Vasile Popa.

In this article