Descoperirea a 7,3 kg de hașiș în urma unei percheziții – Grupul de traficanți de droguri era activ pe Telegram

O captură de aproximativ 7,3 kg de hașiș a fost descoperită de oamenii legii în urma unor percheziții efectuate la Ghidighici și Chișinău.  Potrivit informației, este vorba despre...

O captură de aproximativ 7,3 kg de hașiș a fost descoperită de oamenii legii în urma unor percheziții efectuate la Ghidighici și Chișinău. 

Potrivit informației, este vorba despre activitatea infracțională a unui grup de persoane care vindeau droguri pe Telegram.

Ca urmare a măsurilor speciale de investigație s-a stabilit că un bărbat de 22 de ani, ar fi plasat într-un ascunziș din extravilanul satului Grătiești, obiecte de formă dreptunghiulară cu miros specific de hașiș, învelite în bandă adezivă, cu masa totală de aproximativ 300 grame. Suspectul a fost localizat și reținut în parcul Valea Morilor din Capitală.

În urma percheziției la domiciliul suspectului din satul Ghidighici, mun. Chișinău, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 7,3 kg de hașiș, un cântar electronic de mici dimensiuni și un telefon mobil.

În acest caz a fost inițiată o cauză  penală  pentru „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora”, în proporții deosebit de mari, iar conform legislaţiei în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

In this article