Caz șocant! Shani Louk, tânăra răpită de Hamas și plimbată goală cu camioneta prin Gaza, este moartă

Familia Shani Louk a confirmat, prin intermediul surorii tinerei, pe Instagram, că aceasta a fost găsită moartă. Detaliile exacte ale circumstanțelor morții rămân neclare. Știrea a fost preluată...

Familia Shani Louk a confirmat, prin intermediul surorii tinerei, pe Instagram, că aceasta a fost găsită moartă. Detaliile exacte ale circumstanțelor morții rămân neclare. Știrea a fost preluată de The Jerusalem Post. Familia a primit o scrisoare de la serviciul israelian de salvare Zaka, în care li s-a comunicat că a fost găsit un os de la baza craniului, iar testele ADN au confirmat că acesta aparținea Shani Louk.

Tânăra Shani se afla în sudul Israelului la festivalul Supernova atunci când a fost răpită de militanții Hamas în timpul atacului din 7 octombrie. Aceasta încerca să scape alături de prietenii săi, dar s-au despărțit în timpul evenimentelor tragice. Imagini șocante cu trupul lui Shani Louk în spatele unei camionete pline de luptători Hamas au circulat pe internet, ducând la îngrijorări cu privire la soarta ei.

Familia a recunoscut trupul Shani Louk după păr și tatuaje, deși fața nu era vizibilă în acele imagini. Tânăra era dezbrăcată, având doar lenjeria intimă, și se afla într-o poziție extrem de nefirească.

Această tragedie a fost marcată de evenimentele teribile din timpul atacului din 7 octombrie, în care sute de persoane au fost ucise, iar mai mulți oameni au fost răpiți de luptătorii Hamas și duse în Fâșia Gaza. Familia Shani Louk a fost anterior optimistă cu privire la soarta ei, dar această veste confirmă că aceasta a decedat.

In this article