Maxim Moroșan, candidatul PSRM la funcția de primar al municipiului Bălți: Mai puține cuvinte – mai multe fapte!

Maxim Moroșan, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de primar al municipiului Bălți, în discursul susținut la lansarea formațiunii în alegerile locale, a declarat că,...

Maxim Moroșan, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de primar al municipiului Bălți, în discursul susținut la lansarea formațiunii în alegerile locale, a declarat că, „astăzi, echipa celor puternici, echipa Partidului Socialiștilor, a depus actele pentru înregistrarea candidaților pentru Consiliul Municipal Bălți și pentru funcția de primar”, transmite BreakingNews.MD cu referire la coment.md

„Echipa celor puternici va face tot posibilul și imposibilul, pentru ca orașul Bălți să-și întoarcă statutul de veritabilă capitală de nord.

Mai puține cuvinte – mai multe fapte!”, a spus Maxim Moroșan, candidatul PSRM  la funcția de primar al municipiului Bălți.

Precizăm că, Maxim Moroșan este președintele Organizației Teritoriale Bălți a PSRM, membru al Consiliului Republican al PSRM și fondator al Asociației obşteşti „Sunt bălţean”. S-a născut şi a crescut la Bălţi. Tot acolo am şi făcut primele studii – gimnaziale. Studii superioare – a făcut două facultăți la Moscova: Academia financiar-industrială din Moscova – studii juridice; РАНХиГС – administrarea de stat şi municipală. A devenit om de afaceri în 2010 şi următorii 10 ani a făcut afaceri cu automobile, având o colaborare şi o interacţiune strânsă cu RPC. În 2020 a devenit preşedintele Uniunii ruso-moldovenești a antreprenorilor. Din 2013, pe lângă afaceri, se ocupă şi de activităţi civice, inclusiv ca reprezentant al diasporei moldoveneşti în Rusia. Este căsătorit, are doi copii.

In this article