Piese și accesorii auto ascunse într-o mașină, depistate la vama Leușeni

Un conațional a fost prins la vama Leușeni cu piese și accesorii auto, ascunse prin automobilul său, nedeclarate organului vamal. Toate bunurile au fost ridicate de oamenii legii....

Un conațional a fost prins la vama Leușeni cu piese și accesorii auto, ascunse prin automobilul său, nedeclarate organului vamal. Toate bunurile au fost ridicate de oamenii legii.

Potrivit Serviciului Vamal al Republicii Moldova, cazul a fost înregistrat la punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Vameșii au supus controlului de specialitate un mijloc de transport de model Dacia, care se deplasa din România spre Republica Moldova și era condus de către un conațional în vârstă de 31 de ani.

Bărbatul a comunicat că nu are nimic de declarat, însă funcționarii vamali în cadrul controlului fizic al mijlocului de transport, au depistat în compartimentul marfar, cât și în habitaclul destinat călătorilor, printre bagaje personale, mai multe piese și accesorii auto: volane, panouri de bord, injectoare, blocuri de control și altele.

Drept urmare, bunurile nedeclarate organului vamal au fost ridicate, iar bărbatul riscă să fie sancționat contravențional.

In this article