Reacția Guvernului la expulzarea din țară a șefului Sputnik Moldova

Autoritățile R.Moldova vin cu o reacție referitor la expulzarea șefului „Sputnik Moldova”, Vitali Denisov. Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, instituțiile statului vor continua să protejeze...

Autoritățile R.Moldova vin cu o reacție referitor la expulzarea șefului „Sputnik Moldova”, Vitali Denisov. Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, instituțiile statului vor continua să protejeze interesele cetățenilor R. Moldova.

„Autoritățile au toleranță zero față de știrile false. Instituția din care făcea parte cetățeanul respectiv se ocupa constant cu atacuri informaționale, cu minciună, cu propagandă și dezinformare. Vom continua să protejăm interesele cetățenilor R.Moldova. depinde de fiecare dintre noi, de întreaga societate, indiferent de ideologia politică sau limba pe care o vorbim, să nu permitem nimănui să ne dezbine sau să ne slăbească țara prin intermediul propagandei”, a declarat el după ședința Executivului, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

Breakingnews.md amintește că șeful Sputnik Moldova, Vitalii Denisov, cetățean al Federației Ruse, a fost declarat persoană indezirabilă în R. Moldova pe un termen de 10 ani.

In this article