Trei șoferi beți, prinși de oamenii legii în doar câteva ore la Căușeni

Trei șoferi au fost depistați de oamenii legii în stare de ebrietate avansată, la Căușeni. În toate cazurile, automobilele acestora au fost ridicate. Potrivit Poliției Republicii Moldova, în...

Trei șoferi au fost depistați de oamenii legii în stare de ebrietate avansată, la Căușeni. În toate cazurile, automobilele acestora au fost ridicate.

Potrivit Poliției Republicii Moldova, în noaptea de 11 spre 12 septembrie, polițiștii din Căușeni au depistat trei șoferi în stare de ebrietate avansată la volan.

În primul caz este vorba despre un bărbat de 30 de ani care conducea haotic un automobil de model Peugeot pe o stradă din satul Opaci. Acesta a fost stopat de oamenii legii și testat cu aparatul Drager, fixând o concentrație de 1,39 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Al doilea caz ține de un bărbat de 49 de ani, care conducea un motocultor pe o stradă din orașul Căușeni. Fiind testat la alcool de către oamenii legii, s-a constatat un rezultat de 0,96 mg/l.

În al treilea caz este vizat un tânăr de 23 de ani, fiind la volanul unui automobil de model BMW, care a fost stopat pe o stradă din localitatea Cîrnățeni. Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit un rezultat de 0,31 mg/l vapori de alcoolul în aerul expirat.

Prin urmare, în toate cazurile au fost ridicate mijloacele de transport la parcarea specială și au fost inițiate procese penale pe faptul conducerii mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

In this article