Un polițist beat a lovit un pieton la Ceadâr-Lunga

Un polițist, fiind în stare de ebrietate, a lovit un pieton în timp ce se afla la volanul unui automobil. Accidentul s-ar fi produs ieri-seară, 3 septembrie, în...

Un polițist, fiind în stare de ebrietate, a lovit un pieton în timp ce se afla la volanul unui automobil. Accidentul s-ar fi produs ieri-seară, 3 septembrie, în jurul orei 20:00, pe trecerea de pietoni de lângă parcul din municipiul Ceadâr-Lunga.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 60 de ani. Acesta traversa strada când a fost lovit de un automobil de model Audi, la volanul căruia se afla un angajat al Inspectoratului de Poliție Taraclia, transmite breakingnews.md cu referire la pulsmedia.md. 

La fața locului au intervenit oamenii legii, dar și un echipaj de ambulanță.

Oamenii legii au stabilit că șoferul se afla în afara orelor sale de serviciu și conducea mașina în stare de ebrietate.

Rezultatele aparatului Drager au arătat că acesta avea o concentrație de 1,10 mg/l de alcool în aerul expirat.

În urma impactului, pietonul s-a ales cu diverse traumatisme și a fost transportat la spital, unde i s-a acordat ajutorul medical necesar.

Amintim că o femeie a murit, iar două minore au ajuns la spital după ce o șoferiță beată a intrat cu mașina pe trotuar și le-a lovit. Accidentul s-a produs în noaptea de 28 august, în jurul orei 01:40, în comuna Sângera.

Fiind testată alcoolscopic la locul accidentului, aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,51 mg/l în aerul expirat.

De asemenea, la 1 septembrie, în jurul orei 22:00, în orașul Florești, un polițist, de asemenea beat, s-a izbit cu automobilul într-un copac. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,16 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

In this article