Bombardamente în regiunea Donețk: Cel puțin 31 de răniți

Rușii au bombardat în această seară orașul Pokrovsk, din regiunea Donețk. Cel puțin cinci oameni au murit, iar alți 31 au fost răniți, a declarat luni ministrul Afacerilor...

Rușii au bombardat în această seară orașul Pokrovsk, din regiunea Donețk.

Cel puțin cinci oameni au murit, iar alți 31 au fost răniți, a declarat luni ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei, Ihor Klymenko, transmite democracy.md cu referire la Realitatea.md.

Printre victime se numără și salvatori care s-au grăbit la fața locului.

„În timpul bombardamentelor repetate, șeful adjunct al Direcției principale a Serviciului de Stat de Urgență din regiunea Donețk a fost ucis”, a spus Klymenko.

Anterior, președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, a anunțat că Rusia a lansat două rachete care au lovit o clădire rezidențială din oraș. Un videoclip care însoțește postarea sa arăta rezidenți și echipe de urgență încercând să curețe o parte din moloz.

Zelenski a promis că va trage Rusia la răspundere pentru atac.

„Trebuie să oprim teroarea rusă. Toți cei care luptă pentru libertatea Ucrainei salvează vieți. Toți cei din lume care ajută Ucraina vor învinge teroriștii împreună cu noi. Rusia va fi trasă la răspundere pentru tot ce a făcut în acest război teribil”, a adăugat el.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
In this article