O mașină a ajuns în poarta Ambasadei Rusiei la Chișinău: Șoferul a fugit

Un accident s-a produs în această dimineață în Capitală. Un șofer a intrat cu mașina în poarta Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, după care a fugit de la...

Un accident s-a produs în această dimineață în Capitală. Un șofer a intrat cu mașina în poarta Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, după care a fugit de la locul incidentului.

Potrivit Poliției Republicii Moldova, incidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 06:00.

Ajunși la locul faptei, oamenii legii au stabilit că un bărbat, fiind la volanul unui Mercedes, a intrat cu mașina în poarta Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, după care a părăsit locul accidentului.

Automobilul său a fost localizat imediat pe traseul spre Strășeni, dar la toate cerințele oamenilor legii de a se opri, bărbatul și-a continuat deplasarea, accidentând pe traseu alte două automobile. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Prin urmare, Poliția a reușit să-l oprească pe șofer, în raionul Strășeni, unde în prezent sunt efectuate toate acțiunile procesuale ce se impun.

Reporterii PulsMedia.md au intrat în posesia primelor imagini cu Mercedesul care în această dimineață s-a izbit în poarta Ambasadei Federației Ruse de la Chișinău.

In this article