Doi soți au murit în pregătiri pentru nunta fiului

Tragedie cumplită în raionul Glodeni. Un cuplu căsătorit a murit la Fundurii Vechi din cauza electrocutării. Ultima dată au fost văzuți în viață luni seara, când făceau curățenie...

Tragedie cumplită în raionul Glodeni. Un cuplu căsătorit a murit la Fundurii Vechi din cauza electrocutării. Ultima dată au fost văzuți în viață luni seara, când făceau curățenie în foișorul propriei case. Dimineața, soțul și soția au fost găsiți morți.

Tragedia s-a produs în dimineața zilei de azi, 18 iulie, iar apelul la 112 a fost efectuat la ora 08:35 de vecina soților.

Veniți la fața locului, oamenii legii au depistat cadavrele a soților de 49 și 51 de ani.

Potrivit primelor cercetări, cei doi au murit după ce au fost electrocutați.

Corpurile neînsuflețite au fost îndreptate spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Actualmente sunt desfășurate măsuri de documentare ale cazului și stabilirii tuturor circumstanțelor.

Jurnaliștii de la nordnews.md au discutat cu vecinii și martorii celor întâmplate:

”- S-a întâmplat și am văzut rezultatul…

– Ce ai văzut?
– Erau doi oameni morți care zăceau acolo.”

“Am auzit că erau amândoi înnegriți și au spus că au fost electrocutați. Oameni care își făceau bine meseria. Oameni buni. O tragedie, pur și simplu nu există cuvinte”, –  au spus locuitorii din zonă.

Tragedia a avut loc în ajunul unui eveniment de familie fericit. În curând, fiul lor urma să joace la o nuntă.

“Au mai fost astfel de cazuri înainte, dar la două deodată… Și pe 1 august fiul lor are programată nunta. Cum ar trebui să o facă? Dumnezeu să aibă milă!”.

“Am auzit în magazin. Au spus că a fost o electrocutare. Sunt oameni foarte decenți. Au venit din Portugalia. Este o adevărată tragedie pentru satul nostru. Dumnezeu să aibă milă. Trebuia să fie o nuntă. Oamenii sunt muncitori, muncitori. Este groaznic”, au spus sătenii.

In this article