Igor Dodon îl felicită pe Lukașenko de ziua Independenței Belarusului

Fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare în adresa președintelui Belarusului, Alexander Lukașenko. Felicitarea vine în contextul în care astăzi, 3...

Fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare în adresa președintelui Belarusului, Alexander Lukașenko.

Felicitarea vine în contextul în care astăzi, 3 iulie, Republica Belarus sărbătoreşte Ziua Independenței, transmite breakingnews.md cu referire la Știri.md.

„Felicitări lui Alexander Grigorievici Lukașenko și cetățenilor din Belarus de Ziua Independenței. Țările și popoarele noastre au o prietenie puternică, respect pentru tradiții, loialitate față de valori. Relațiile comercial-economice dintre R. Moldova și Belarus au fost întotdeauna benefice reciproc, iar cooperarea noastră bilaterală este, fără îndoială, în interesul moldovenilor și al belarușilor. Sper că, în ciuda tuturor lucrurilor, vom putea menține și consolida acest parteneriat în viitor”, a scris Dodon pe Facebook.

Acesta le-a mai urat cetățenilor bieloruși prosperitate, stabilitate și pace.

In this article