Un hoț a atacat o tânără, apoi i-a cerut prietenia pe Facebook

În fața casei sale din Indianapolis, statul american Indiana, pe 8 mai, Amber Beraun a fost amenințată cu pistolul de un bărbat, care a jefuit-o de 100 de...

În fața casei sale din Indianapolis, statul american Indiana, pe 8 mai, Amber Beraun a fost amenințată cu pistolul de un bărbat, care a jefuit-o de 100 de dolari.

Ulterior, după ce a privit-o mai atent, individul, Damien Boyce, s-a declarat îndrăgostit pe loc, i-a cerut contul de Facebook și a rugat-o să accepte o întâlnire, transmite breakingnews.md cu referire la Libertatea.

Amber a povestit că bărbatul a scos un pistol din buzunar și i l-a pus la tâmplă. Ea a fost nevoită să predea toți banii pe care îi avea, aproximativ 100 de dolari.

Ulterior, în timp ce încerca să o ducă pe victimă în casă, hoțul a făcut ochii mari și, deși continua s-o amenințe cu arma, i-a cerut, brusc, contul de Facebook.

Potrivit poliției din Indianapolis, după ce a plecat, Boyce a început să-i trimită mesaje victimei, să flirteze cu ea și chiar a susținut că îi va returna banii pentru că era frumoasă.

„Uite, știi, îți voi da banii înapoi. Ești prea drăguță pentru a fi jefuită!”, a fost unul dintre mesajele lui Boyce.

„Te cred, omule. Pot să spun că ești dulce, doar că vremurile au devenit grele. Știu asta”, a răspuns Amber.

Reacție tinerei l-a încurajat pe Boyce.

„Hai să ne relaxăm. Jur, abia aștept așta”, a scris Boyce.

Amber a respins oferta și i-a scris că are un soț și nu poate face asta.

Amber a denunțat incidentul și hărțuirea.

„A încercat să mă jefuiască, mi-a luat sentimentul de securitate în propria mea cas”, a declarat femeia poliției.

Boyce a fost prins de poliție și este în prezent reținut, cu o cauțiune stabilită la 7.500 de dolari. Pe 23 iunie, a fost pus sub acuzare pentru jaf cu o armă de foc.

In this article