Cel puţin două persoane, ucise şi şase rănite într-un atac armat la un liceu din SUA

Cel puţin două persoane au fost ucise şi alte şase rănite luni dimineaţa, într-un liceu din Saint-Louis, statul Missouri, centrul SUA, atacatorul fiind împuşcat mortal de forţele de...

Cel puţin două persoane au fost ucise şi alte şase rănite luni dimineaţa, într-un liceu din Saint-Louis, statul Missouri, centrul SUA, atacatorul fiind împuşcat mortal de forţele de ordine, a declarat poliţia locală.

O femeie adultă şi o tânără au murit şi alte câteva persoane au fost rănite, a declarat şeful poliţiei din Saint-Louis, Mike Sack, transmite breakingnews.md cu referire la protv.ro.

Agenţii de poliţie, care au sosit la faţa locului în urma unui apel de urgenţă, au avut un schimb de focuri cu atacatorul, care a fost împuşcat şi a decedat din cauza rănilor, potrivit sursei citate.

“Suspectul pare să aibă în jur de 20 de ani”, iar identitatea lui nu a fost încă stabilită definitiv, a precizat şeful poliţiei.

Atacurile armate, în special în instituţii de învăţământ, sunt un flagel în Statele Unite. În mai, un adolescent a ucis 19 elevi şi două profesoare la o şcoală primară din Uvalde, Texas.

Luni, un adolescent american care a ucis anul trecut patru elevi în liceul său din Michigan cu o armă primită de la părinţii săi, a pledat vinovat.

In this article