Marina Tauber a fost eliberată din Penitenciarul nr. 13

Marina Tauber a fost eliberată din Penitenciarul nr. 13. Deputata s-a arătat mulțumită de decizia luată de magistrați, spunând că „astăzi este prima victorie”, iar echipa Șor a...

Marina Tauber a fost eliberată din Penitenciarul nr. 13. Deputata s-a arătat mulțumită de decizia luată de magistrați, spunând că „astăzi este prima victorie”, iar echipa Șor a reușit să devină mai puternică în toată această perioadă.

„Este o decizie parțial îmbucurătoare. Vreau sa-i mulțumesc lui Ilan Șor pentru toată susținerea, tot sprijinul. Eu știu că poporul Republicii Moldova o sa câștige, iar astăzi a fost luata prima noastră victorie.

După 54 de zile petrecute la pușcărie, vom lupta și mai tare, ca acest lucru sa nu se mai întâmple cu nimeni….Echipa noastră a devenit mai puternică și o să mergem înainte”, a declarat Tauber.

Totodată, deputata Partidului Șor a mai precizat că probabil, în viitor, va scrie o carte despre perioada petrecută la penitenciar.

„Nu-i doresc nimănui să știe cum au fost petrecute aceste 54 de zile. Cândva o să povestesc, cred ca am să scriu o carte adițională”, a conchis deputata.

Breakingnew.md reamintește că Marina Tauber a fost eliberată miercuri, 14 septembrie, din Penitenciarul nr. 13. Deputata Partidului Șor a fost trecută în arest la domiciliu pentru 20 de zile. Decizia magistraților a fost luată după ce avocații Marinei Tauber au contestat o altă decizie a Curții de Apel din 7 septembrie, care prevedea ca deputata Partidului Șor să rămână în Penitenciarul nr. 13 pentru încă 20 de zile.

Marina Tauber s-a aflat în arest în Penitenciarul 13 54 de zile – din luna iulie. Parlamentara a fost reținută la scurt timp după ce ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și Serviciul de Informații și Securitate (SIS), în comun cu procurorii anticorupție, au descins joi, 21 iulie, cu percheziții în mai multe locații din țară, în cadrul unui dosar pornit cu privire la finanțarea ilegală a Partidului Șor.

Sursa: tv8.md

In this article