Descoperire macabră, în Chișinău: Cadavrul unui bărbat de 37 de ani, găsit în stare de putrefacție

Descoperire macabră, în Chișinău: Cadavrul unui bărbat de 37 de ani, găsit în stare de putrefacție. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă de la Poliția...

Descoperire macabră, în Chișinău: Cadavrul unui bărbat de 37 de ani, găsit în stare de putrefacție.

Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati. Potrivit sursei, în această dimineață în jurul ore 8.40 o vecină a victimei a sunat la 112 declarând că miroase urât din apartamentul vecin. S-a întâmplat pe strada Titulescu.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al BPRO și grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea circumstantelor, totodată fiind solicitat si un echipaj IGSU, pentru a descarcera ușa.

Ulterior în apartament a fost depistat cadavrul unui bărbat în vârstă de 37 de ani care este si proprietarul locuinței, acesta fiind în stare de putrefacție, fiind solicitat medicul legist.

În urma examinării de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate. Cadavrul a fost îndreptat la CML, pentru a fi stabilita cauza exactă a decesului. Totodată polițiștii au stabilit ca bărbatul făcea abuz de alcool.

Pe cazul dat a fost inițiată o ancheta.

In this article