Echipa PD din Soroca și Șoldănești cer ca deputații Corneliu Padnevici și Eleonora Graur să elibereze locurile din legislativ, care au părăsit rândurile PD pentru a constitui grupul PRO Moldova

Democrații din Soroca și Șoldănești cer deputaților Corneliu Padnevici și Eleonora Graur să elibereze locurile din legislativ. Asta după ce ei au părăsit rândurile PD pentru a constitui...

Democrații din Soroca și Șoldănești cer deputaților Corneliu Padnevici și Eleonora Graur să elibereze locurile din legislativ. Asta după ce ei au părăsit rândurile PD pentru a constitui grupul PRO Moldova.

Eleonora GRAUR, DEPUTAT “PRO MOLDOVA”: “Nu vreau să comentez aceste jocuri sau să dau explicații, pentru că sunt jocuri pe care le fac colegii mei din frustrare.”

Corneliu Padnevici nu ne-a răspuns la telefon pentru un comentariu. Și echipa PD din Căuseni i-a cerut săptămâna trecută deputatuluiGrigore Repeșciuc să-și depună mandatul de parlamentar. Cel din urmă a menționat că nu are de gând să plece din legislativ.

 

In this article