Covoare roșii și treceri de pietoni reînnoite pe strada Vladimir Korolenko

Pe strada Vladimir Korolenko, sectorul Centru al Capitalei, a fost aplicat marcajul de tip covor roșu, iar marcajul pentru trecerea transversală de pietoni a fost reînnoit. Despre ultimele...

Pe strada Vladimir Korolenko, sectorul Centru al Capitalei, a fost aplicat marcajul de tip covor roșu, iar marcajul pentru trecerea transversală de pietoni a fost reînnoit.

Despre ultimele lucrări, privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale din zonă, a anunțat Primarul General, Ion Ceban, într-o postare pe rețelele sociale.

„Noile marcaje sunt fabricate dintr-un material special, cu o suprafață abrazivă, care contribuie la reducerea distanței de frânare, oferind şoferilor mai mult timp pentru reacție”, a scris edilul.

Pe lângă rolul lor de avertizare, subliniază Ion Ceban, covoarele roșii sunt indicate în această zonă pentru a asigura o vizibilitate sporită și a reduce riscul accidentelor, întrucât în apropiere se află instituții de învățământ, medicale și sociale, precum și cămine studențești.

 

In this article