Vitezomani pe două și patru roți: poliția acționează împotriva șoferilor băuți

În ultimele zile, polițiștii au intervenit în mai multe cazuri de conducere ilegală în diverse localități. În localitatea Cîrnățenii Noi, un bărbat de 51 de ani a fost...

În ultimele zile, polițiștii au intervenit în mai multe cazuri de conducere ilegală în diverse localități.

În localitatea Cîrnățenii Noi, un bărbat de 51 de ani a fost oprit în timp ce conducea o motocicletă fără a avea dreptul de a conduce. Acesta a atras atenția agenților de poliție prin viteza excesivă și modul neuniform de conducere. Un test de alcoolemie a indicat o concentrație de 0,78 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

În localitatea Plop-Știubei, un alt bărbat de 38 de ani a fost oprit în timp ce conducea haotic un Opel. Testul efectuat cu aparatul Drager a arătat o concentrație de 0,99 mg/l vapori de alcool.

De asemenea, un alt bărbat care conducea o motocicletă a fost oprit în localitatea Hagimus, iar testul la alcool a indicat 0,81 mg/l vapori în aerul expirat.

Toți șoferii au fost înlăturați de la conducerea vehiculelor și sunt cercetați penal. Conform legislației în vigoare, aceștia riscă o amendă de până la 125.000 de lei sau chiar închisoare de la 1 la 3 ani, în toate cazurile fiind prevăzută și anularea dreptului de a conduce.

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article