Râșcani: Un tânăr a fost ucis în bătaie și incendiat

Doi bărbați au fost reținuți, după ce au ucis în bătaie un tânăr și l-au incendiat. Crima a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:40, în localitatea...

Doi bărbați au fost reținuți, după ce au ucis în bătaie un tânăr și l-au incendiat. Crima a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:40, în localitatea Mihăileni din raionul Râșcani.

Cadavrul a fost găsit de un consătean care a alertat imediat poliția.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani din satul Mihăileni, raionul Râșcani. Preliminar, oamenii legii au stabilit că acesta se afla în vizită la un consătean, unde se mai afla și cumnatul ultimului.

La un moment dat, după ce au consumat alcool, între cei trei a izbucnit un conflict, care a evoluat într-o bătaie în curtea casei.

„Victima a decedat din cauza loviturilor primite. Pentru a ascunde urmele infracțiunii, cei doi suspecți au incendiat cadavrul victimei”, ne-a comunicat ofițerul de presă al IP Râșcani, Lilia Harea.

Suspecții, doi bărbați de 36 și 41 de ani, au fost reținuți pentru 72 de ore pentru omor intenționat.

Cercetările continuă.

Sursele PulsMedia.MD susțin că cearta ar fi început din cauza geloziei. Victima ar fi avut sentimente față de concubina unuia dintre bărbați.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article