Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost găsit mort în Buenos Aires

Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană, Buenos Aires, a anunţat miercuri presa locală, precizând că muzicianul britanic...

Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană, Buenos Aires, a anunţat miercuri presa locală, precizând că muzicianul britanic în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la etajul al treilea al clădirii, relatează Reuters şi AFP.

Principalele ziare locale, La Nacion şi Clarin, au relatat, citând oficiali locali, că poliţia a fost chemată la hotelul din cartierul Palermo din capitală printr-un apel de urgenţă care menţiona „un bărbat agresiv care ar putea fi sub efectul drogurilor şi alcoolului”, notează News.ro.

Angajaţii de la ambulanţă au confirmat ulterior decesul cântăreţului, care a fost găsit într-o curte interioară a hotelului, potrivit relatărilor de presă.

Artistul avea „răni foarte grave în urma căzăturii, l-am declarat mort, nu exista nicio posibilitate de resuscitare”, a declarat şeful serviciilor de urgenţă, Alberto Crescenti, la televiziunea locală. El a adăugat că serviciile de urgenţă au fost chemate la hotelul Casa Sur după ce au primit un apel la ora locală 17.04 (23.04, ora României). O echipă a sosit şapte minute mai târziu şi „a găsit bărbatul mort, iar mai târziu am descoperit că era cântăreţ într-o formaţie”, a continuat el.

Liam Payne a devenit celebru la nivel mondial ca membru al trupei pop One Direction, între timp destrămată, alături de Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan şi Louis Tomlinson.

Trupa de băieţi şi-a început activitatea după ce s-a clasat pe locul al treilea la emisiunea de concurs muzical „X Factor” în 2010, în Marea Britanie, dar grupul s-a destrămat în 2016, membrii săi urmând proiecte diferite, inclusiv cariere solo.

Potrivit revistei Billboard, Liam Payne a participat la un concert susţinut de fostul său partener Niall Horan în Buenos Aires, pe 2 octombrie.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/liam-payne-fost-membru-al-trupei-one-direction-a-fost-gasit-mort-in-buenos-aires-artistul-avea-31-de-ani-2971519

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

In this article