Schimbare în peisajul politic: Victoria Cazacu se alătură Partidului Nostru

Deputata Victoria Cazacu a anunțat astăzi, în cadrul unui briefing de presă susținut în Parlament, că a aderat la Partidul Nostru. Decizia a fost luată după „câteva luni...

Deputata Victoria Cazacu a anunțat astăzi, în cadrul unui briefing de presă susținut în Parlament, că a aderat la Partidul Nostru. Decizia a fost luată după „câteva luni de reflecție” și discuții cu prieteni, cunoscuți și colegi din fostul său partid, PAS.

Cazacu a explicat că majoritatea persoanelor din Chișinău și din Nordul țării, inclusiv colegii săi din PAS, au încurajat-o să își continue activitatea în sprijinul intereselor Republicii Moldova alături de Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru.

„Sunt de acord cu ceea ce mi-au spus mulți oameni: doar de Renato Usatîi se tem cei care fac rău țării fiind la guvernare. Anunț că ader la Partidul Nostru, pentru a deveni vocea tuturor inițiativelor legislative ale echipei acestei formațiuni. Eu urmăresc de mult timp ideile și inițiativele lui Renato Usatîi și cred că ele trebuie să devină lege”, a declarat deputata.

 

In this article