BREAKING NEWS: Alertă cu bombă la o instituție de învățământ din Chișinău

În după-amiaza zilei de astăzi, în jurul orei 17:40, Poliția a fost alertată printr-un apel la serviciul de urgență 112, cu privire la o posibilă amenințare cu bombă...

În după-amiaza zilei de astăzi, în jurul orei 17:40, Poliția a fost alertată printr-un apel la serviciul de urgență 112, cu privire la o posibilă amenințare cu bombă la o instituție de învățământ de pe strada Alexei Mateevici din Chișinău. Apelul a fost făcut de un bărbat, iar autoritățile au reacționat imediat.

La fața locului s-au deplasat echipele specializate din cadrul Poliției, geniștii, dar și echipele medicale și de pompieri, pentru a asigura perimetrul și a efectua verificări amănunțite, conform procedurilor standard în astfel de situații. Deocamdată, nu au fost oferite detalii suplimentare despre stadiul investigațiilor, însă autoritățile continuă să inspecteze zona pentru a stabili dacă există un real pericol.

În urma incidentului, clădirea a fost evacuată preventiv, iar traficul din zonă este restricționat. Poliția urmează să ofere mai multe informații după finalizarea verificărilor.

In this article