Cetățean ucrainean, suspect de tentativă de omor, prins la Punctul de Trecere a Frontierei Otaci

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Otaci au depistat şi reţinut un bărbat, cetățean al Ucrainei, căutat de autorităţile din Spania, deoarece este cercetat pentru...

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Otaci au depistat şi reţinut un bărbat, cetățean al Ucrainei, căutat de autorităţile din Spania, deoarece este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor și atac armat pe teritoriul acestui stat.

În data de 9 octombire a.c, în Punctul de Trecere a Frontierei Otaci, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un șofer la volanul unui mijloc de transport, în vârstă de 34 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului a apărut o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Spania, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor și atac armat pe teritoriul acestui stat.

Persoana în cauză a fost plasată în izolatorul IP Edineț, după care urmează să fie escortată către Procuratură pentru stabilirea tuturor circumsanțelor.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article