Tentativă de omor la Bălți: un adolescent înjunghiat în urma unui conflict

Un adolescent în vârstă de 17 ani din municipiul Bălți a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în noaptea...

Un adolescent în vârstă de 17 ani din municipiul Bălți a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în noaptea de 10 octombrie, în jurul orei 03:00, în apropierea unui club de noapte de pe strada Alexandru cel Bun, informează Știri.md, citând surse de la pulsmedia.md.

Incidentul a avut loc în urma unui conflict cu un tânăr de 28 de ani, care l-a atacat pe minor cu un cuțit pliabil. Victima a suferit răni grave, fiind înjunghiată în zona toracică, în șoldul stâng și în regiunea gâtului. Tânărul a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut imediat de poliție și escortat la Inspectoratul de Poliție Bălți, unde este audiat și cercetat. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost deschisă o cauză penală pentru tentativă de omor.

Poliția continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului și motivele conflictului dintre cei doi.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article