Rusia: Două fete de doi și cinci ani, ucise de către sora vitregă

Două fetițe au fost ucise cu cruzime de către sora vitregă în orașul Togliatti, Federația Rusă, în timp ce părinții se aflau la poliție. După crimă, fata a...

Două fetițe au fost ucise cu cruzime de către sora vitregă în orașul Togliatti, Federația Rusă, în timp ce părinții se aflau la poliție. După crimă, fata a ieșit calm la o plimbare afară, iar mai târziu i-a mărturisit chiar mamei sale ce a făcut.

Potrivit presei din Rusia, victimele sunt două fete de doi și cinci ani, trupurile cărora au fost găsite la balconul apartamentului de către o altă soră, în vârstă de 10 ani. Principalul suspect în acest moment este sora lor vitregă mai mare, în vârstă de 13 ani. Preliminar, după crimă, fata a ieșit calm la o plimbare afară, iar mai târziu i-a mărturisit chiar mamei sale ce a făcut. Anchetatorii comunică acum cu ea, dar nu o pot reține încă din cauza vârstei sale.

De asemenea, aceeași sursă menționează că mama copiilor depusese anterior o plângere împotriva partenerului său pentru violare de domiciliu, după ce acesta a pătruns în apartament și a bătut-o. Dar mai târziu femeia și-a iertat iubitul după o inscripție romantică pe trotuar și l-a lăsat din nou să intre în casă.

Cei doi creșteau împreună cinci fete în vârstă de doi, cinci, 10, 13 și respectiv 18 ani. Recent, cuplul a avut parte de un mare scandal din cauza infidelității bărbatului, iar femeia l-a dat afară din casă și a scris plângere la la poliție.

Dar apoi bărbatul a scris sub ferestrele iubitei sale pe asfalt „Draga mea, frumoasă, iubită, adorabilă, te iubesc foarte mult”. Ea a fost emoționată și l-a lăsat să intre înapoi în casă, dar cuplul a fost totuși citat pentru interogatoriu în acest caz.

Cea mai mare – o fiică de 13 ani a rămas acasă cu cele două fiici mai mici. Ea stătea adesea cu surorile ei și totul era în regulă. Dar în acea zi, în prealabil, fata a luat-o razna și s-a răzbunat pe fetițe – le-a înjunghiat.

În plus, potrivit martorilor oculari, existau urme de mușcături pe corpuri. Sora în vârstă de 10 ani a venit acasă și a văzut o imagine teribilă – corpurile însângerate ale surorilor sale zăceau pe balcon. Sora mai mare plecase în parc.

Fata, în prealabil, i-a scris mamei sale că se plimba și când a fost întrebată ce s-a întâmplat acasă, a răspuns: „Ah-ah-ah. Eu am făcut asta!”.

În același timp, potrivit vecinilor, familia era prosperă. Iar părinții își iubeau foarte mult fiicele. Nici ei nu au observat vreo agresivitate la fata de 13 ani.

In this article