Intervenție de urgență în Cahul: Șofer salvat după un accident grav

În noaptea de 08 octombrie 2024, la ora 00:42, salvatorii din sudul țării au fost solicitați să intervină la un accident de circulație pe traseul R-32.2, în apropierea...

În noaptea de 08 octombrie 2024, la ora 00:42, salvatorii din sudul țării au fost solicitați să intervină la un accident de circulație pe traseul R-32.2, în apropierea localității Lebedenco, raionul Cahul. Un automobil de model BMW a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac, lăsând conducătorul auto blocat în interiorul vehiculului avariat.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri, care a utilizat echipamentul specializat pentru a efectua lucrările de descarcerare și a extrage conducătorul auto. Bărbatul în vârstă de 43 de ani, care suferea de diverse traumatisme, a fost predat echipajului medical și transportat la spitalul raional pentru îngrijiri necesare.

Cauza și circumstanțele accidentului urmează să fie stabilite de autorități. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 15 situații de risc.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article