Tânăr reținut în Chișinău pentru deținere de substanțe interzise

Polițiștii Secției asigurare ordine publică a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) au reținut, pe strada Iuri Gagarin din capitală, un tânăr de 20 de ani, originar din...

Polițiștii Secției asigurare ordine publică a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) au reținut, pe strada Iuri Gagarin din capitală, un tânăr de 20 de ani, originar din raionul Ștefan Vodă, după ce acesta a fost surprins având asupra sa substanțe interzise.

Tânărul a atras atenția forțelor de ordine printr-o schimbare bruscă a direcției de deplasare la vederea acestora. În momentul interceptării, el a predat benevol polițiștilor mai multe pachețele ce conțineau „mefedronă”.

La fața locului, a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica pentru a continua investigațiile și a documenta cazul conform procedurilor legale. Pachețelele confiscate au fost transmise pentru efectuarea expertizei. Aceasta acțiune subliniază eforturile poliției de a combate traficul de droguri în capitală.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article