Magnatul Mike Lynch și fiica sa, printre cele șapte victime ale unui naufragiu în Sicilia

Mike Lynch, un magnat britanic din domeniul tehnologiei, a murit înecat în largul coastei Siciliei în luna august, însă cauza morții fiicei sale, Hannah Lynch, este încă investigată,...

Mike Lynch, un magnat britanic din domeniul tehnologiei, a murit înecat în largul coastei Siciliei în luna august, însă cauza morții fiicei sale, Hannah Lynch, este încă investigată, conform unui raport al BBC. Cei doi se aflau pe iahtul de lux Bayesian, alături de alte cinci persoane, atunci când acesta a fost lovit de vreme severă în dimineața zilei de 19 august. În total, șapte persoane și-au pierdut viața în acest tragic incident.

În prezent, la Curtea de Medicină Legală din Ipswich, Suffolk, sunt în desfășurare investigații cu privire la patru dintre decesele de la bordul iahtului, inclusiv cel al lui Mike Lynch (59 de ani) și al fiicei sale Hannah (18 ani). Alte victime includ Jonathan Bloomer, președintele băncii Morgan Stanley International, și soția sa, Judy. Medicul legist Nigel Parsley a declarat că audierile vor fi reluate la 15 aprilie 2025.

Detectivul Mike Brown, audiat în cadrul anchetei, a menționat că examinarea post-mortem a lui Mike Lynch a indicat înecul ca fiind cauza decesului, însă cauzele exacte ale morților celorlalți membri, inclusiv a fiicei sale, rămân „în curs de investigare”.

Audierile continuă

Audierile recente au relevat că toate decesele au fost înregistrate la ora 05:00 în ziua incidentului. Ancheta oficială se va concentra pe stabilirea cauzelor exacte ale morții pentru cei aflați la bordul iahtului și circumstanțele tragicului accident.

Această tragedie a zguduit atât lumea financiară, cât și cea tehnologică, având în vedere poziția proeminentă a victimelor implicate.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article