„Toți cetățenii sunt egali!” – Tarlev promite să apere istoria și tradițiile poporului moldovenesc

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, a lansat acuzații la adresa actualei guvernări, susținând că aceasta dezbină societatea în interes politic. „Astăzi, poporul Moldovei este divizat. Este...

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, a lansat acuzații la adresa actualei guvernări, susținând că aceasta dezbină societatea în interes politic.

„Astăzi, poporul Moldovei este divizat. Este împărțit în ai noștri, ai voștri, în oameni buni, în oameni mai puțin buni sau nebuni”, a afirmat Tarlev.

Politicianul a subliniat importanța găsirii punctelor comune care să unească cetățenii.

„Noi trebuie să fim stăpâni la noi acasă! Da! Suntem diferiți, la fel cum sunt toate cele cinci degete de la o mână, dar dacă există un punct de tangență, funcționează corect mâna și organismul în întregime. Așa e și cu țara”, a spus el.

Tarlev a subliniat că toți cetățenii Moldovei sunt egali în fața lui Dumnezeu, indiferent de națiune, limbă, culoarea părului sau condițiile de trai.

„Eu voi face tot posibilul ca acest popor să-și păstreze istoria, tradiția, cultura, ca oamenii să fie bine educați și să aibă condiții bune de trai”, a concluzionat fostul premier.

In this article