Atac sângeros în Lisabona: Trei persoane împușcate mortal, atacatorii în libertate

Doi bărbați și o femeie au fost uciși după ce atacatori necunoscuți au deschis focul într-un cartier muncitoresc din Lisabona, districtul Penha de Franca, informează Reuters. Incidentul a...

Doi bărbați și o femeie au fost uciși după ce atacatori necunoscuți au deschis focul într-un cartier muncitoresc din Lisabona, districtul Penha de Franca, informează Reuters. Incidentul a avut loc în plină zi, într-o zonă locuită, iar autorii atacului au reușit să fugă de la locul faptei.

„Pot confirma că trei persoane au fost împușcate și ucise, iar suspecții, trei bărbați, au fugit”, a declarat o sursă din poliție pentru Reuters. Motivele atacului rămân necunoscute, iar autoritățile sunt în plină anchetă pentru a-i identifica pe cei responsabili.

Presa locală a relatat că două dintre victime au suferit răni fatale la cap, iar locuitorii din zonă sunt în stare de șoc. Atacul a ridicat întrebări cu privire la creșterea violenței în Portugalia, o țară considerată printre cele mai pașnice din lume, ocupând locul 7 în Global Peace Index.

Cu toate acestea, un raport recent privind securitatea națională arată că infracțiunile violente au crescut cu 5,6% anul trecut, ajungând la 14.022 de cazuri, dintre care o mare parte au avut loc în Lisabona.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article