Tarlev, promisiuni pentru vârstnici: „Indemnizații sociale și acces la servicii medicale de calitate”

Cu ocazia Zilei Oamenilor în Etate, Vasile Tarlev, candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, a transmis un mesaj de apreciere și recunoștință către toți vârstnicii din...

Cu ocazia Zilei Oamenilor în Etate, Vasile Tarlev, candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, a transmis un mesaj de apreciere și recunoștință către toți vârstnicii din țară, subliniind contribuțiile esențiale ale acestora la dezvoltarea Moldovei.

„Vreau să adresez cele mai calde felicitări și sincere mulțumiri pentru tot ceea ce ați realizat pentru țara noastră. Datorită sacrificiilor și muncii voastre neobosite, Moldova a reușit să depășească provocările și crizele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Voi sunteți pilonii pe care s-a construit această națiune,” a declarat Tarlev.

În cadrul mesajului său, candidatul a detaliat câteva măsuri incluse în programul său electoral, menite să susțină seniorii din Moldova.

M-am angajat să ofer sprijinul necesar pentru a asigura un trai decent tuturor vârstnicilor din țara noastră. Noi vom acorda indemnizații sociale pentru ca fiecare dintre bătrânii noștri să se bucure de bunăstare și confort”, a promis politicianul.

De asemenea, candidatul a subliniat necesitatea îmbunătățirii accesului la servicii medicale pentru această categorie de cetățeni.

Voi promova accesul la servicii medicale de calitate, astfel încât să puteți trăi în siguranță și sănătate”, a declarat Tarlev

În încheiere, politicianul a făcut un apel la unitate și solidaritate: „Împreună, putem construi o societate în care fiecare senior să se simtă respectat și sprijinit”.

 

 

In this article