Explozie la o benzinărie din Daghestan: 12 morți și 23 de răniți, inclusiv copii

12 persoane, inclusiv doi copii, au murit vineri, după o explozie produsă la o benzinărie din regiunea rusă Daghestan, potrivit autorităților locale, citate de Reuters. Explozia, care a...

12 persoane, inclusiv doi copii, au murit vineri, după o explozie produsă la o benzinărie din regiunea rusă Daghestan, potrivit autorităților locale, citate de Reuters.

Explozia, care a avut loc vineri în afara capitalei regionale Makhachkala, a rănit, de asemenea, 23 de oameni, a declarat ministerul rus pentru situații de urgență, transmite breakingnews.md, cu referire la hotnews.ro. 

Adjunctul ministrului sănătății, Alexei Kuznețov, a declarat că patru persoane au rămas internate în spitale, dintre care una în stare gravă, a relatat agenția rusă de presă de stat RIA Novosti.

Dagenergo, operatorul regional de energie, a declarat vineri că explozia a avariat „obiecte energetice” și că alimentarea cu energie a fost parțial întreruptă în districtele din apropiere. Regimul de urgență a fost declarat în district, au declarat autoritățile locale.

O filială locală a Comitetului de Investigații, care se ocupă de infracțiunile grave din Rusia, a declarat că a deschis un dosar penal și că stabilește circumstanțele incidentului.

Autoritățile locale au declarat 28 septembrie zi de doliu în regiune.

In this article