Ilan Șor promite gaz gratuit și investiții masive în infrastructură dacă echipa sa câștigă alegerile prezidențiale

Într-o postare pe rețelele de socializare, liderul blocului politic „Victorie”, Ilan Șor, și-a reafirmat angajamentul de a îndeplini fiecare punct din programul electoral al formațiunii sale. Acesta a...

Într-o postare pe rețelele de socializare, liderul blocului politic „Victorie”, Ilan Șor, și-a reafirmat angajamentul de a îndeplini fiecare punct din programul electoral al formațiunii sale. Acesta a subliniat că programul său va intra în vigoare dacă cetățenii vor spune „NU” la referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Printre principalele promisiuni se numără furnizarea gratuită a gazului pentru toate gospodăriile din țară, începând cu 1 decembrie.

„Toate persoanele fizice — cetățeni ai Moldovei — vor primi gaz absolut gratuit”, a declarat Ilan Șor.

De asemenea, acesta a anunțat un plan de investiții în infrastructura socială.

„În următorii doi ani, dacă va câștiga alegerile prezidențiale candidatul echipei noastre, voi investi 2 miliarde de dolari în drumuri, parcuri, grădinițe, școli și spitale”, a promis Șor.

Un alt punct controversat al programului său este interzicerea totală a propagandei LGBT. Șor a declarat că va convinge parlamentul să adopte o lege în acest sens, subliniind necesitatea protejării credinței și valorilor tradiționale.

Liderul blocului „Victorie” a încheiat mesajul afirmând că și-a respectat întotdeauna promisiunile anterioare și că va continua să facă același lucru și de această dată.

„Știți bine că nu v-am înșelat niciodată”, a concluzionat Șor.

 

 

In this article