Partidul „Victorie” a depus la CEC documentele pentru a se înregistra în calitate de participant la referendum

CEC a acceptat spre examinare documentele partidului „Victorie” pentru participarea la referendumul privind integrarea europeană. Reprezentanții partidului au declarat că vor adopta o poziție împotriva aderării Moldovei la...

CEC a acceptat spre examinare documentele partidului „Victorie” pentru participarea la referendumul privind integrarea europeană. Reprezentanții partidului au declarat că vor adopta o poziție împotriva aderării Moldovei la Uniunea Europeană.

Partidul „Victorie” speră să aducă Moldova pe un curs care corespunde intereselor locuitorilor săi, nu care îi este pe plac Occidentului. Un curs care să păstreze familiile tradiționale și respectul pentru țările prietene din Uniunea Economică Euroasiatică, care doresc să colaboreze cu Moldova.

Apropierea de UE partidul o vede ca fiind distructivă pentru țară. De fapt, Moldova este deja izolată și folosită ca o un cap de pod militar de către țările NATO.

Partidul „Victorie” spune că va face tot posibilul ca pe 20 octombrie cetățenii să facă o alegere în interesul țării și în favoarea dezvoltării ei.

„Vom lupta pentru Moldova. Nu doar pentru viitorul ei, ci și pentru prezentul ei. UE ne va ruina țara. Suntem deja într-o criză profundă, cu datorii, economie și medicină prăbușite, cu orașe și sate care mor. Moldova trebuie să fie salvată astăzi. De aceea, pe 20 octombrie trebuie să votăm împotriva iluziei europene. Partidul nostru este gata să dedice luna rămasă până la scrutin explicării importanței acestei alegeri. Cetățenii trebuie să știe că ei înșiși determină vectorul de dezvoltare a țării”, a declarat președintele partidului „Victorie” Vadim Grozavu.

In this article