Donald Trump ar putea avea o întâlnire cu Volodimir Zelenski săptămâna viitoare

Fostul președinte al SUA și actualul candidat republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump, a declarat miercuri că este posibil să se întâlnească săptămâna viitoare cu președintele Ucrainei, Volodimir...

Fostul președinte al SUA și actualul candidat republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump, a declarat miercuri că este posibil să se întâlnească săptămâna viitoare cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, conform publicației The Guardian.

Zelenski urmează să fie prezent în Statele Unite pentru a participa la o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU, unde va discuta despre războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei. Întrebat de un reporter dacă va avea o întâlnire cu liderul ucrainean, Trump a răspuns: „Probabil, da”, fără a oferi detalii suplimentare.

Președintele ucrainean și-a exprimat anterior dorința de a discuta un plan de pace cu actualul președinte american Joe Biden, vicepreședintele Kamala Harris și Donald Trump. Deși cei doi lideri au avut o convorbire telefonică în luna iulie a acestui an, nu s-au întâlnit față în față din perioada mandatului prezidențial al lui Trump (2017-2021).

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article