Francezul care și-a drogat și oferit soția străinilor: „Sunt un violator, la fel ca toți inculpații. Toți știau, nu pot nega”

Dominique Pelicot, bărbatul în vârstă de 71 de ani acuzat că și-a drogat soția și a recrutat 50 de bărbați pentru a o abuza timp de peste 10...

Dominique Pelicot, bărbatul în vârstă de 71 de ani acuzat că și-a drogat soția și a recrutat 50 de bărbați pentru a o abuza timp de peste 10 ani, a recunoscut toate acuzațiile în prima sa mărturie de la deschiderea procesului, conform BBC.

În fața instanței, Pelicot a declarat: „Sunt un violator ca și ceilalți din această cameră” și a admis că toți co-inculpații știau despre abuzurile comise. El a adăugat: „Ea nu merita asta” și a afirmat că a fost „foarte fericit” cu soția sa, Gisèle.

Gisèle a răspuns emoționată, spunând: „Este dificil pentru mine să ascult asta. Timp de 50 de ani, am trăit cu un bărbat despre care nu mi-aș fi imaginat niciodată că ar putea fi capabil de așa ceva. Am avut încredere deplină în el.”

Pelicot, care a lipsit de la tribunal din cauza unei infecții renale și a pietrelor la rinichi, va continua să depună mărturie pe parcursul zilei, cu pauze frecvente.

Procesul are loc în orașul Avignon, sudul Franței, unde Pelicot și alți 50 de bărbați cu vârste între 26 și 74 de ani sunt judecați pentru implicare într-un caz de viol repetat și abuz, care a șocat Franța. Procedurile judiciare, deschise publicului la cererea victimei, se vor desfășura până în decembrie.

 

Citește și

Franța zguduită de un nou scandal: Soțul care și-a oferit soția altor bărbați avea un discipol

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article