Accident mortal pe traseul R6

Vineri dimineața, 13 septembrie, un accident grav pe traseul R6 din raionul Sîngerei a dus la decesul unei femei de 40 de ani și la rănirea altor două...

Vineri dimineața, 13 septembrie, un accident grav pe traseul R6 din raionul Sîngerei a dus la decesul unei femei de 40 de ani și la rănirea altor două persoane, care au fost transportate la spital. Impactul a avut loc între un microbuz și un automobil, iar poliția investighează circumstanțele.

O persoană a murit, iar alte două se află la spital, după ce au fost implicate într-un grav accident. Tragedia s-a produs vineri dimineața, 13 septembrie, pe traseul R6 din raionul Sîngerei.

Un bărbat de 36 de ani, conducea un microbuz Renault, iar la un moment dat a lovit lateral un automobil Toyota, condus de o femeie de 40 de ani. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferița a decedat pe loc, transmite breakingnews.md cu referire la realitatea.md.

Potrivit sursei citate, în ambele vehicule se aflau câte un pasager care au fost transportați la Spitalul Clinic Bălți. De asemenea, șoferul microbuzului Renault a fost transportat la spital pentru evaluare medicală.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele accidentului.

In this article