Irina Vlah și-a depus candidatura la Președinție: Maia Sandu mă vede inamicul nr. 1

Irina Vlah și-a depus candidatura pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, anunțând oficial intenția de a candida independent. „Astăzi, la 22 august, am depus o declarație la...

Irina Vlah și-a depus candidatura pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, anunțând oficial intenția de a candida independent. „Astăzi, la 22 august, am depus o declarație la CEC privind intenția mea de a candida în calitate de candidat independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova,” a declarat ea.

Vlah a subliniat că se așteaptă la o campanie electorală dificilă, acuzând-o pe Maia Sandu de intenția de a utiliza mijloace neetice pentru a-și menține puterea. „Știu că SIS și polițiștii au primit instrucțiuni să pregătească provocări împotriva mea. Știu că vor fi obstacole din partea primarilor controlați de PAS, vor fi provocări din partea presei galbene și sondaje de opinie la comandă,” a afirmat Vlah.

Cu toate acestea, Vlah a asigurat că aceste provocări nu o vor intimida, ci dimpotrivă, îi vor întări determinarea.

„Dacă Maia Sandu crede că în felul acesta mă va intimida sau mă va reduce la tăcere, greșește profund! Din contra! Aceasta mă va face și mai puternică și mai hotărâtă în lupta pentru dreptate și interesele poporului!”, a menționat Vlah.

Ea a subliniat că este pregătită pentru o confruntare deschisă și sinceră, adresându-se direct președintei Sandu.

„Accept provocarea din partea președintei. Dar vreau o confruntare deschisă și sinceră! Sunteți pregătită, doamna Sandu? Nu vă mai ascundeți în spatele Comisiei Electorale Centrale și al poliției. Veniți în față și dovediți că sunteți pregătită pentru o luptă corectă!”, a declarat ea.

Irina Vlah a concluzionat că această campanie va reprezenta o alegere clară între două viziuni opuse: „Această campanie va fi o alegere între profesionalism și incompetență, între libertate și dictatură, între prosperitate și sărăcie. Cu alte cuvinte, ar trebui să fie alegeri între Irina Vlah și Maia Sandu!”.

In this article