Poliția anunță condamnarea unui bărbat pentru abuz sexual și violență în familie

La 15 august 2024, un bärbat de 33 de ani a fost condamnat pentru multiple infractiuni, inclusiv abuz sexual si violent in familie. Conform sentintei, acesta a fost...

La 15 august 2024, un bärbat de 33 de ani a fost condamnat pentru multiple infractiuni, inclusiv abuz sexual si violent in familie.

Conform sentintei, acesta a fost găsit vinovat de utilizarea muncii unei victime a traficului de flinte umane, violul unui minor si violenta domestica.

Infractorul a primit o pedeapsa de 7 ani si 3 luni de inchisoare intr-un penitenciar de tip semiînchis.

Procurorii considerã că sentinta este prea blândã si intentionează sã facă apel pentru a solicita aplicarea unei pedepse mai severe.

Conform acuzärii, in septembrie 2022, barbatul a utilizat servicille sexuale ale unei minore de 15 ani, despre care stia că este exploatat sexual. A închiriat un apartment in nordul tarii, unde, cu acordul viciat al victimei, a abuzat-o sexual.

Intr-un alt episod, barbatul a comis acte de violenta domestica impotriva parintilor si. Sub influenta drogurilor, a initiat un conflict violent pentru a-i forta pe printi s-i procure substante narcotice, amenintându-i cu moartea si folosind limbaj vulgar. De lenea, a deteriorat automobilul tatlui su, lovindu-l cu picioarele.

Inculpatul a pledat nevinovat. Se mentioneaza ca persoana acuzat este prezumata nevinovata pâna când vinovătia sa este stabilit printr-o hotărâre judectoreascã definitiva.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article