Femeie, găsită legată de un copac și lăsată să moară în jungla din India

O americancă în vârstă de 50 de ani a fost găsită legată de un copac și lăsată să moară în jungla din India. Femeia, identificată ca fiind Lalita...

O americancă în vârstă de 50 de ani a fost găsită legată de un copac și lăsată să moară în jungla din India.

Femeia, identificată ca fiind Lalita Kayi Kumar, a fost salvată în ultimul moment, după ce un cioban i-a auzit strigătele sâmbătă seară, în satul Sonurli, situat la aproximativ 450 km de capitala financiară a Indiei, Mumbai, în sud-vestul statului Maharashtra, transmite stirileprotv.ro.

Poliția a înregistrat un caz de tentativă de omor împotriva fostului soț al femeii, pe baza unui bilet scris de aceasta la spital.

Autoritățile au stabilit identitatea și adresa de reședință a acesteia pe baza fotocopiilor unui pașaport american și a unei cărți naționale de identitate recuperate de la ea.

Starea femeii este una gravă, spun autoritățile, și nu se știe exact de cât timp a fost legată de copac. Zona în care a fost găsită a fost afectată de ploi abundente, potrivit The Independent.

„Am descoperit că femeia, care pare să se fi născut în SUA, a locuit și în Goa o perioadă de timp. Încercăm să aflăm cu cine a fost în contact în ultimele luni”, a declarat Saurabh Agrawal, reprezentant al poliției din districtul Sindhudurg.

„Este incapabilă să vorbească și rămâne sub observație. Ea și-ar fi părăsit soțul după o ceartă”, a declarat un oficial al poliției, citat de publicație.

Se crede că victima a locuit în India în ultimii zece ani, a relatat Hindustan Times, citând oficiali de la secția de poliție locală. Autoritățile au trimis o echipă de anchetatori în Tamil Nadu și Goa pentru a-i găsi rudele.

In this article