Răpire și omor brutal la Kiev: Victima deposedată de Bitcoini înainte de a fi ucisă

Un străin a fost răpit, la Kiev, bătut, deposedat de Bitcoini, iar apoi omorât. Poliția Ucrainei anunță că a reținut patru bărbați cu vârstele cuprinse între 24 și...

Un străin a fost răpit, la Kiev, bătut, deposedat de Bitcoini, iar apoi omorât. Poliția Ucrainei anunță că a reținut patru bărbați cu vârstele cuprinse între 24 și 29 de ani, suspectați de răpire de persoane, jaf și omor premeditat.

Instituția nu oferă multe detalii despre victimă, cu excepția faptului că avea 29 de ani. Potrivit unui comunicat, Poliția din Kiev a fost alertată de oamenii dintr-un bloc de locuințe, care au fost martorii răpirii. Imediat a fost declanșată o operațiune specială a forțelor de ordine. În scurt timp, au fost reținuți patru suspecți.

 

Ancheta a stabilit că infractorii s-au pregătit din timp. Ei au aflat că victima avea în posesie Bitcoini în valoare de aproximativ 7 milioane de hrivne (echivalentul a 157 de mii de euro). Inculpații i-au localizat adresa și, când bărbatul revenea acasă, l-au bătut, l-au urcat cu forța într-o mașină și l-au dus într-o clădire abandonată din regiunea Kiev. Acolo, bărbatul a fost forțat să transfere Bitcoinii în portofelul electronic al suspecților, după care a fost strangulat. Cadavrul a fost scos în pădure și îngropat.

Suspecții riscă închisoarea pe viață.

sursa 

In this article