Condamnat la șase ani de închisoare pentru că și-a bătut amicul, provocându-i leziuni grave

Procuratura raionului Glodeni anunță că, printr-o sentință recent pronunțată de Judecătoria Drochia, sediul Glodeni, un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost recunoscut vinovat de vătămare...

Procuratura raionului Glodeni anunță că, printr-o sentință recent pronunțată de Judecătoria Drochia, sediul Glodeni, un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost recunoscut vinovat de vătămare intenționată gravă a integrității corporale și i-a fost stabilită pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 6 ani, cu executarea acesteia în penitenciar de tip semiînchis.

De către acuzatorul de stat, inculpatul a fost învinuit în aceea că la 08 mai 2024, aproximativ la ora 19:00, aflându-se în or. Glodeni, la domiciliul său, fiind în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, din motivul unui conflict apărut în timpul consumului de alcool cu un bărbat, i-a aplicat ultimului multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului, inclusiv în regiunea capului și cutiei toracice.

Potrivit raportului de expertiză medico-legală leziunile corporale cauzate victimei se califică ca vătămare gravă a integrității corporale sau a sănătății, care este periculoasă pentru viață.

A fost menținută măsura preventivă – arestarea preventivă, în privința inculpatului până la devenirea definitivă a sentinței.

Sentința este cu drept de apel.

In this article