Descoperire macabră în Chișinău. Cadavrul unei persoane, găsit pe alee

Cadavrul unui bărbat a fost găsit astăzi, 12 iulie, în sectorul Ciocana al Capitalei. La fața locului au intervenit oamenii legii și au încercuit zona. „În jurul orei...

Cadavrul unui bărbat a fost găsit astăzi, 12 iulie, în sectorul Ciocana al Capitalei. La fața locului au intervenit oamenii legii și au încercuit zona.

„În jurul orei 06:30 a parvenit informația 112, de la medicul de pe ambulanță precum că pe bulevardul Mircea cel Bătrîn, pe alee, a fost găist un bărbat decedat, aproximativ 60 ani. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a IP Ciocana și medicul legist. Polițiștii au fost întâmpinați de un bărbat care a comunicat că în timp ce alerga pe alee, a observat la sol bărbatul inconștient și imediat a efectuat un apel la 112”, a declarat pentru Realitatea.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Ulterior, cadavrul a fost examinat de către medicul legist, iar careva semne de moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

In this article