Marina Tauber acuză CEC de manipulare și abuzuri în procesul împotriva Partidului „Șor”

Marina Tauber, deputată a Partidului „Șor” a făcut recent o postare pe canalul său de Telegram, în care l-a criticat dur pe Pavel Postică, membru al Comisiei Electorale...

Marina Tauber, deputată a Partidului „Șor” a făcut recent o postare pe canalul său de Telegram, în care l-a criticat dur pe Pavel Postică, membru al Comisiei Electorale Centrale (CEC) și l-a numit „sluga Maiei Sandu”.

„Faceți cunoștință cu Pavel Postică, sluga Maiei Sandu de la CEC – unul dintre cei mai mari mincinoși și manipulatori care au existat vreodată pe acest pământ!” a scris Tauber.

Ea l-a acuzat pe Postică că a făcut declarații false în instanța de judecată, unde se examinează acuzațiile împotriva ei și a Partidului „Șor”.
„Zilele trecute Postică a făcut declarații false în instanța de judecată unde se examinează acuzațiile împotriva mea și a Partidului ‘Șor’, așa cum face acest om de fiecare dată când folosește metodele sale murdare pentru a elimina concurenții doamnei sale,” a afirmat Tauber.

Tauber a subliniat că Postică a declarat în instanță că nu știe de ce și cum Partidul „Șor” a rămas fără cont bancar în 2021, situație pe care ea o consideră un abuz folosit pentru a elimina partidul din cursa electorală de la Bălți.
„Prezentăm mai jos dovezi – de câte ori am solicitat CEC-ului și altor instituții să rezolve problema contului bancar, însă aceste petiții au fost complet ignorate,” a adăugat ea.

În final, Tauber a transmis un mesaj direct lui Postică.
„Da, Postică, pentru a mia oară îți repet: a fi șef e o întâmplare, a fi OM e lucru mare! Nu vei fi șef toată viața și vei răspunde, conform Legii, pentru toate abuzurile și falsurile comise în toată perioada misiunii tale la CEC. Îți promit!”, a conchis Marina Tauber.

In this article