Elon Musk a devenit tată pentru a 11-a oară

Elon Musk a devenit tată pentru a 11 oară. S-a întâmplat în 2024, într-un mod foarte discret. Presa internațională scrie că evenimentul a fost ținut în secret. The Economic...

Elon Musk a devenit tată pentru a 11 oară. S-a întâmplat în 2024, într-un mod foarte discret. Presa internațională scrie că evenimentul a fost ținut în secret. The Economic Times scrie cu referire la Bloomberg că mama copilului este directoarea de proiecte speciale de la Neuralink, Shivon Zilis.

Bloomberg scrie că Shivon Zilis a devenit mama copilului lui Musk la începutul acestui an. Acesta este al treilea copil al lui Musk cu Zilis. Mai devreme, cuplul a devenit părinți a doi gemeni.

Presa mai notează că anterior, proprietarul SpaceX și al platformei de socializare X, a depus o petiție în instanță prin care solicită schimbarea numelui fiilor săi gemeni. Elon Musk menționat în petiție că numele gemenilor să fie schimbate astfel încât „să aibă numele de familie al tată lor, dar să poarte și numele de familie al mamei”.

Încă nu se știe oficial câți copii are Musk. Dar se crede că miliardarul are 11 copii – cinci cu prima sa soție, autoarea Justine Wilson, trei cu muziciana Grimes și trei cu directoarea executivă a Neuralink, Zilis.

Musk e cunoscut pentru retorica sa cu privire la amenințarea existențială a scăderii ratei natalității. Acesta încurajează oamenii din întreaga lume, inclusiv prietenii săi apropiați, să devină părinți.

In this article