Tragedie în Rusia: Un elicopter cu patru persoane la bord s-a prăbușit în regiunea Amur

Potrivit Comitetului de investigații interregionale a Procuraturii Est pentru Transporturi, un elicopter Robinson R-66, cu patru persoane la bord, s-a prăbușit în regiunea Amur, Rusia. Potrivit unor date...

Potrivit Comitetului de investigații interregionale a Procuraturii Est pentru Transporturi, un elicopter Robinson R-66, cu patru persoane la bord, s-a prăbușit în regiunea Amur, Rusia.

Potrivit unor date preliminare, incidentul s-a produs în dimineața zilei de 20 iunie. Un elicopter cu un pilot și trei pasageri a decolat de la o fabrică de prelucrare a lemnului într-o zonă situată în apropiere de fluviul Djeltula din districtul Tîndinsk, regiunea Amur, transmite breakingnews.md cu referire la stiripesurse.ro.

Ulterior, a fost primită o alertă SOS și au fost înregistrate coordonatele şi localizată aeronava. Căutările au continuat mai bine de o zi. Potrivit presei, elicopterul a fost găsit în taiga, după ce pilotul a încetat să mai comunice cu autorităţile.

În urma accidentului aviatic au murit pilotul și trei pasageri, iar anchetatorii ruși au inițiat o anchetă pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article