Moldoveanca Leo Ciobu cucerește din nou titlul la EMPRO Classic în Alicante

Moldoveanca Leo Ciobu, una dintre cele mai bune culturiste de pe mapamond, pentru a doua oară consecutiv, a cucerit campionatul internațional EMPRO CLASSIC care a avut loc în...

Moldoveanca Leo Ciobu, una dintre cele mai bune culturiste de pe mapamond, pentru a doua oară consecutiv, a cucerit campionatul internațional EMPRO CLASSIC care a avut loc în acest an pe 15 iunie în Alicante, Spania.

„Anul acesta având Calificarea pentru Olympia după câștigul de la Arnold Classic totuși eu am vrut să merg pentru a-mi apăra titlul din 2023,” a menționat Leo pentru RealMedia.

Așadar, Leo a devenit a doua oară consecutiv campioană printre 23 de concurente din întreaga lume.

„Anul acesta a fost un record de concurență – 185 pro atleți au participat, ceea ce înseamnă foarte mult. În categoria mea Wellness au fost 23 de fete dintre care 2 sunt participante la Olympia,” a mai adăugat culturista.

Cu mari emoții, Leo a mers la turneu încrezută că va lua locul 1.

„Emoții au fost mari, ba chiar aș spune de parcă aș fi fost prima dată pe scenă! Dar ne-am luat în mâini așa cum știm mai bine și am demonstrat încrezut că am venit doar pentru locul 1 și nimic altceva! Deci, suntem de două ori consecutiv campioni la acest turneu,” ne-a mai spus Leo Ciobu.

Amintim că tot în acest an, culturista Leo Ciobu a câștigat prestigiosul turneu de bodybuilding întitulat „Arnold Classic”. Reprezentanta Republicii Moldova a primit trofeul din mâinele legendarului Arnold Schwarzenegger.

„Arnold Classic” este a doua competiție de bodybuilding ca valoare din întreaga lume. Cel mai important turneu de acest gen este considerat “Olympia”, unde a reușit să-și asigure prezența și Leo Ciobu. Prestigiosul eveniment va avea loc în Las Vegas, în luna octombrie.

In this article